Om oss

SAMSUNG CSC

Hej,

och välkomna till ModuStyle, vi som driver företaget heter Lina och Cornelia och jobbar som modekonsulter i Karlstad. Vi har mer än 12 års erfarenhet inom mode, inredning- och inom makeupbranschen. Vi har bemött kunder under alla år och vi vill gärna fortsätta med en god service, fast på vårt alldeles egna speciella sätt.

  • Våra erfarenheter har vi från: Vero Moda, Din Sko, Bergqvist skor, Ecco, Bik Bok, Topshop, Åhléns, GSL-FullCircle, by Ti Mo, Galleria Duvan,  Tv4, SVT, Make Up Store, OTW media, Mediatec. Utbildningar inom styling, visual merchandising, ledarskapskurser som butikschef, makeupkurser inom Make Up Store.

Vi ser inte på konsultation som en ouppnåelig lyx. Speciellt inte om man tänker på långsiktigheten i användbara kläder och makeup som man trivs och känner sig fin i.  Vi ger dig konkreta tips och råd på hur man ska bygga upp en bra bas i både din garderob och i din sminkväska, eller så gör vi dig snygg för ett speciellt tillfälle och mycket mer!

Inredning är också en stor passion vi båda har därför jobbar vi även med homestyling. Vid stylar gärna om i ditt hem eller ger dig konkreta tips vad du kan göra själv med enkla medel.

Vi vill att just din upplevelse på ModuStyle ska vara speciell så hör gärna av dig om du har ideér eller så skräddarsyr vi våra tjänster efter dina önskemål. Våra kunskaper inom branschen har gjort oss starka att driva ModuStyle som är till för dig, dina vänner, din kollega eller varför inte din mormor.

”Vi VILL att du ska få en upplevelse och att du ska trivas med dig själv efter din stund med oss”

Detta är vår passion och vår livstil, vi vill gärna dela den med dig!

Följ oss gärna på vår blogg där vi lägger upp bilder och skriver om mode och makeup!

www.modustyle.blogg.se

Välkommen!

Comments are closed