Personal shopping

 

Personal shopping 1Jag blir din personliga stylist och Personal Shopper.

”Jag hjälper dig att framhäva dina bästa sidor samt ger dig tips och råd om vad du ska tänka på när du klär dig. Jag utgår alltid från din personlighet och ditt behov och självklart sätter du själv budgeten. Mitt mål är att du ska känna dig säker och bekväm i din klädsel.”

  • När du har tagit kontakt med mig så skickar jag en ”profilmall” till dig på mail eller post med frågor om dig själv och vad du har för förväntningar. Jag går igenom den och gör en research på vad som kan passa dig bra. Jag väljer ut de butiker/kläder/accessoarer som jag tror kommer passa din stil och personlighet. Detta kostar ingenting!
  • Vi gör upp en tid när vi ses i Karlstad Centrum och träffas i någon trevlig miljö. Där har jag en konsultation med dig där vi pratar om dina behov och går igenom ”profilmallen” för att få en optimal shoppingrunda.
  •  Sedan besöker vi butikerna och du får en guidning bland vilka modeller av kläder och färger som får dig att känna dig bekväm och fin. Denna tjänsten tar mellan 2-4 timmar och kostar 599 kr/ timme

Sms från en av Linas kunder:

”Hej Lina, jag är så tacksam för att jag hittade dig! Det känns verkligen som jag fått ett nytt liv, det låter konstigt och så extremt när jag skriver det men alla kläder jag har nu känner jag mig så bekväm och tillfreds med. Jag känner mig alltid så fin och det är din förtjänst! TACK!! ”

DSC01214 IMG_6125

 

 

Comments are closed